BRED KOMPETENS & HÖG KVALITET
MÅN-FRE

07:00-16:00

070 - 370 17 40

jobyggservice@gmail.com

STORA IDEHULT 113

382 94 Nybro

Lång och bred erfarenhet!

Vi på Joakim Ohlsson Bygg och Service AB har lång och bred erfarenhet från byggbranschen vilket borgar för stort yrkeskunnande och hög flexibilitet. 

Joakim har under mer än 30 år som byggnadssnickare skaffat sig en bred erfarenhet från det mesta inom byggbranschen. Vi erbjuder följande tjänster:

Nybyggnation

De flesta nybyggnationer kräver bygglov, vilket du som kund själv söker hos din hemkommun. När bygglovet är godkänt kan vi ombesörja allt från grävning och schaktning till färdigställande av rum, badrum, kök och övriga utrymmen.

TJÄNSTER
Ombyggnad och tillbyggnad

Vi utför mindre och större ombyggnationer, även på ekonomibyggnader, garage och andra uthus. Även för tillbyggnationer krävs ofta bygglov. Bor du utanför detaljplanerat område kan det ibland räcka med en bygganmälan, beroende på hur stor yta som ska byggas. Kontakta din kommun för information om vad som gäller.

För vissa ombyggnationer kan ROT-avdrag gälla. ROT-avdraget ger dig som privatperson 30% subvention på arbetskostnaden vid reparation, ombyggnad, tillbyggnad och underhåll av ditt bostadshus.

TJÄNSTER
ÖVRIGA TJÄNSTER

Exempel på andra tjänster vi kan utföra är tilläggsisolering, takbyte, fönster- och dörrbyten, köksrenovering, badrumsrenovering, fasadrenovering och gjutning.

TJÄNSTER

Vi kan även skräddarsy andra tjänster utifrån dina behov - kontakta oss gärna för förslag. Vi har lång erfarenhet från byggbranschen och kan hjälpa dig med det mesta inom nybyggnation, tillbyggnad och renovering.

REFERENSER

Här presenterar vi ett axplock av utvalda kunduppdrag och samarbetspartners!

Samarbetspartners

LEVERANTÖRER

Kontakta oss gärna om du är intresserad av en offert eller har några frågor. Vi är alltid öppna för en dialog och är måna om att lyssna på dig och leverera enligt dina höga förväntningar.

© Copyright 2020 Joakim Ohlsson Bygg & Service AB